Благодарим ви

|| вашият сигнал е приет успешно!

Благодарим ви за отделеното време за попълването на тази конфиденциална форма. Това ще ни помогне да разберем случаите на насилие и заплахи, извършени въз основа на сексуална ориентация и/или полова принадлежност. Събраната информация ще бъде използвана с цел по-добро решаване на подобни въпроси.

Отговорите ви на въпросите се използват за статистически цели и и изготвяне на годишни доклади и по никакъв начин не се обвързват с конкретни лица и лични данни (име, имейл и телефон), ако изберете да ги предоставите. Личните ви данни (име, имейл и телефон) ще бъдат използвани само и единствено, за да се свържем с вас при необходимост от повече информация за случая, който докладвате и ще бъдат заличени до 30 дни от датата на подаването им. В базата данни на уебсайта НЕ се съхраняват нито вашите отговори, нито предоставаните от вас лични данни (име, имейл и телефон).

Ако сте предоставили имейл за контакт, на него ще получите копие от информацията и данните, които сте подали, чрез формата за сигнали.